První adventní plamínek letošních Vánoc zažehla skupina herců brněnských divadel – Meteor z Prahy. Úderem šestnácté hodiny se rozezvučelo náměstí Svobody všem dobře známými písněmi a posluchači si šeptem, polohlasně, a někteří úplně nahlas, zazpívali např. Tak prázdná, Bum bum bum, Mně se líbí Bob, Slunečný hrob, Trezor a další.
Kdo skupinu Meteor z Prahy aspoň trochu zná, těšil se nejen na zpěv a kvalitní hudební doprovod, ale i notnou dávku šoumenství všech jejich členů. A nic na tom nezměnil ani studený vzduch ani zkřehlé ruce, Meteor prostě ani tentokrát nezklamal.

Přibližně po dvaceti minutách byl koncert na okamžik přerušen, nikomu se ale nechtělo věřit, že by koncert tak rychle končil. Nekončil. To jen moderátor využil mikrofon k tomu, aby pomohl hledat jednu ztracenou ratolest. K jeho výzvám se okamžitě připojili i Meteoři a přispěli tak k rychlému shledání. Koncert pak bez problémů pokračoval podle plánu. A že staré hity neomrzí, dali diváci najevo zprvu trochu nejistým, ale rychle na síle nabírajícím voláním – ještě jednu, ještě jednu! Brněnská kapela se nenechala dlouho přemlouvat a se slovy a úsměvem na rtech přidala ještě jeden Perfect Day.

Leave a Reply

*

*

*

WP-SpamFree by Pole Position Marketing